Keskustelu AutoWikistä:Luettelo mallineista

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Merkki-mallineen muuttaminen[muokkaa]

Nuo [[]] -tagit tuossa tuotannon aloitus -kohdassa sotkevat jos siihen haluaa sijoittaa useamman vuosiluvun (esim. Opel-artikkelissa), saisiko ne ottaa siitä pois vai teenkö vaan ilman mallinetta? --Cobrian 17. elokuuta 2006 kello 17:44:36 (EEST)

Joo tuo mallinne ei ole tarkoitettu monelle vuosiluvulle, kai se sivu jotenkin pitäs korjaa. Ehdotan että ompelukoneet mainitaan tekstissä ja tuotannon aloituskohdassa on vain vuosiluku milloin autoja on alettu tekemään. Muutenkin nuo taulukot olisi hyvä pitää samanlaisina kaikilla sivuilla, nyt alkaa olemaan jo kaikenlaista viritystä eri sivuilla--Jokke 17. elokuuta 2006 kello 18:32:34 (EEST)

Saisikohan noita mallineita samanlaisiksi mitä WikiPediassa on eli siihen saisi myös käyttöohjeen mukaan? --Tapi0 26. lokakuuta 2007 kello 13:14:29 (EEST)

Malline Viitteet pitäisi saada[muokkaa]

Tänne pitäisi saada samanlainen viitteet-malline kuin Wikipediassakin on. ––Aamupuuro (keskustelu) 16. joulukuuta 2014 kello 10.36 (EET)

Havaitsin juuri, että niinkin yksinkertainen asia kuin <ref> ei toimi täällä. Syvä huokaus ja sitten pois. ––Aamupuuro (keskustelu) 17. joulukuuta 2014 kello 06.05 (EET)
Ei toimi juu, en tiedä kenelle ylläpitäjistä asia varsinaisesti kuuluisi. Jos haluat jostain tekstin sanasta, termistä, lauseesta tms. viitteen jonnekin, yleensä toiselle nettisivulle, laita sivun osoite täydellisessä muodossa yksien hakasulkeiden väliin, niin systeemi tekee tekstiin tälle kohtaa juoksevan numeroinnin, jota klikkaamalla pääsee viitteenä käytetylle sivulle.--Fuller (keskustelu) 17. joulukuuta 2014 kello 08.44 (EET)