Muokataan sivua AutoWiki:Kahvihuone

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 264: Rivi 264:
  
 
== Palvelimen kellonaika ==
 
== Palvelimen kellonaika ==
Heittääkö kello palvelimella koska palvelimen kello on nyt noin 19.31 ja oma kello on 19.46 kuten myös The World Clockin? --[[Käyttäjä:DJHasis|DJHasis]] 14. joulukuuta 2008 kello 19:32:20 (EET)
+
Heittääkö kello palvelimella koska palvelimen kello on nyt noin 19.31 ja oma kello on 19.46 kuten myös The World Clockin?
:Ei ainakaan nyt heitä --[[Käyttäjä:Tapi0|Tapi0]] ([[Keskustelu käyttäjästä:Tapi0|keskustelu]]) 10. kesäkuuta 2016 kello 20.51 (EEST)
+
 
 +
--[[Käyttäjä:DJHasis|DJHasis]] 14. joulukuuta 2008 kello 19:32:20 (EET)
 +
 
  
 
== Supertyngät artikkelit ==
 
== Supertyngät artikkelit ==

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)

Tällä sivulla käytetty malline: