Muokataan sivua Ford Anglia 105E/106E

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 46: Rivi 46:
  
 
== Suomessa suosittu ==
 
== Suomessa suosittu ==
Ford Anglia oli Suomen eniten rekisteröity automalli vuonna [[1963]] ja pysyi kärjen tuntumassa vuoteen [[1967]] asti, jolloin tuotanto lopetettiin. Suomeen Angliaa on tuotu kaikkiaan 28 000 kappaletta. Anglian suosioon vaikutti suhteellisen halpa hinta.
+
Ford Anglia oli Suomen eniten rekisteröity automalli vuonna [[1963]] ja pysyi kärjen tuntumassa vuoteen [[1967]] asti, jolloin tuotanto lopetettiin. Suomeen autoa on tuotu kaikkiaan 3613 kappaletta. Anglian suosioon vaikutti suhteellisen halpa hinta.
  
 
Tekniikan Maailmassa 2/1966 s. 31 oli Ford Anglian mainos, joka kertoi 1200-mallin (40 kW, 54 hv, täyssynkronoitu vaihteisto) hinnaksi 6540 markkaa.
 
Tekniikan Maailmassa 2/1966 s. 31 oli Ford Anglian mainos, joka kertoi 1200-mallin (40 kW, 54 hv, täyssynkronoitu vaihteisto) hinnaksi 6540 markkaa.

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)