Muokataan sivua Ford Transcontinental

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 61: Rivi 61:
  
 
==Jälkisanat==
 
==Jälkisanat==
Ford Transcontinental oli koottu oman aikansa parhaista komponenteista ja se oli kieltämättä huipputuote. Se vain tähtäsi markkina-rakoon, jossa kilpailu oli kovaa; isäntäkuljettajat olivat usein merkkiuskollisia ja suuren kalustomäärän omistajille tärkeintä on halpa hankintahinta. Alku oli hyvä, mutta kenties Transcontinentalin ensimmäisen polven lastentaudit ja lievät omintakeisuudet veivät ostajien luottamuksen. Viimeinen piste Transcontinentalin valmistukselle Alankomaissa oli vuoden [[1982]] taloustaantuma, jolloin mallin valmistus siirrettiin Britanniaan, [[Foden|Edwin Foden, Sons & Co.]] -yhtiön kuorma-autotehtaalle, jossa valmistettiin viimeiset 504 autoa. Mallin valmistus lopetettiin vuonna [[1983]], sen paikan raskaasssa paikallis- ja keskimatkan käytössä otti [[Ford Cargo|Cargo]], pitkänmatkan rahtikäyttöön Euroopan Ford ei enää tarjonnut tuotetta.
+
Ford Transcontinental oli koottu oman aikansa parhaista komponenteista ja se oli kieltämättä huipputuote. Se vain tähtäsi markkina-rakoon, jossa kilpailu oli kovaa; isäntäkuljettajat olivat usein merkkiuskollisia ja suurten laivastojen omistajille tärkeintä on halpa hankintahinta. Alku oli hyvä, mutta kenties Transcontinentalin ensimmäisen polven lastentaudit ja lievät omintakeisuudet veivät ostajien luottamuksen. Viimeinen piste Transcontinentalin valmistukselle Alankomaissa oli vuoden 1982 taloustaantuma, jolloin mallin valmistus siirrettiin Britanniaan, [[Foden|Edwin Foden, Sons & Co.]] -yhtiön kuorma-autotehtaalle, jossa valmistettiin viimeiset 504 autoa. Mallin valmistus lopetettiin vuonna 1983, sen paikan raskaasssa paikallis- ja keskimatkan käytössä otti [[Ford Cargo|Cargo]], pitkänmatkan rahtikäyttöön Euroopan Ford ei enää tarjonnut tuotetta.
 +
 
  
 
==Aiheesta muualla==
 
==Aiheesta muualla==

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)