Muokataan sivua Mercury

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 10: Rivi 10:
 
suosituinmalli = }}
 
suosituinmalli = }}
  
'''Mercury''' on Ford Motor Companyn automerkki, joka on perustettu vuonna 1939. Se oli tarkoitettu Fordin ja [[Lincoln]]in väliin puoli luksusautoksi. Tänä päivänä suurin osa Mercuryn malleista perustuu Fordin malleihin. Mercury nimi tulee Merkurius planeetasta, alkuaikoina se oli tunnettu suorituskykyisistä autoista. Mercuryn valmistus lopetettiin [[2010]].
+
'''Mercury''' on Ford Motor Companyn automerkki, joka on perustettu vuonna 1939. Se oli tarkoitettu Fordin ja [[Lincoln]]in väliin puoli luksusautoksi. Tänä päivänä suurin osa Mercuryn malleista perustuu Fordin malleihin. Mercury nimi tulee Merkurius planeetasta, alkuaikoina se oli tunnettu suorituskykyisistä autoista.
  
== Vanhoja malleja ==
+
== Nykyiset mallit ==
  
 
*[[Mercury Grand Marquis]]
 
*[[Mercury Grand Marquis]]
Rivi 20: Rivi 20:
 
*[[Mercury Monterey]] (1962-1963)
 
*[[Mercury Monterey]] (1962-1963)
 
*[[Mercury Mountaineer]]
 
*[[Mercury Mountaineer]]
 +
 +
== Vanhoja malleja ==
 +
 
*[[Mercury Capri]]
 
*[[Mercury Capri]]
 
*[[Mercury Colony Park]]
 
*[[Mercury Colony Park]]

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)