Muokataan sivua Range Rover L322

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 43: Rivi 43:
  
 
== Tekniset tiedot ==
 
== Tekniset tiedot ==
V8-bensiinimoottori on BMW:n valmistama. 4398 cm³ V8-moottorin suurin teho on 210 kW /5700 (DIN, 286 hv) ja suurin vääntömomentti 440 Nm /3600 (DIN). Sylinterin mitat ovat 92,0 × 82,7 mm.
+
V8-bensiinimoottori on BMW:n valmistama. 4398 cm³ V8-moottorin suurin teho on 210 kW /5700 (DIN, 286 hv) ja suurin vääntömomentti 440 Nm /3600 (DIN).
  
 
Automaattivaihteistossa vaihteita on viisi.
 
Automaattivaihteistossa vaihteita on viisi.

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)