Muokataan sivua MeMZ

Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Varoitus: Et ole kirjautunut sisään. IP-osoitteesi näkyy julkisesti kaikille, jos muokkaat. Jos kirjaudut sisään tai luot tunnuksen, muokkauksesi kirjataan käyttäjätunnuksesi tekemiksi ja samalla saat käyttöösi hyödyllisiä välineitä.

Kumoaminen voidaan suorittaa. Varmista alla olevasta vertailusta, että haluat saada aikaan tämän lopputuloksen, ja sen jälkeen tallenna alla näkyvät muutokset.
Nykyinen versio Oma tekstisi
Rivi 1: Rivi 1:
'''MeMZ''' eli '''"Melitopol Motor Plant" (ukrainaksi: "Мелітопольський моторний завод")''' on Ukrainalainen moottorivalmistaja, joka on valmistanut moottoreita mm. [[ZAZ]]in autoihin.
+
'''MeMZ''' eli '''Metropolitan Motory Zavod''' on Ukrainalainen moottorivalmistaja, joka on valmistanut moottoreita mm. [[ZAZ]]in autoihin.
  
 
== Moottorityypit ==
 
== Moottorityypit ==
Rivi 14: Rivi 14:
 
*[[MeMZ 307]]
 
*[[MeMZ 307]]
 
*[[MeMZ 3071]]
 
*[[MeMZ 3071]]
 
== Linkkejä ==
 
 
*[http://www.memz.com.ua/ tehtaan sivut] (ukrainaksi)
 
  
 
[[Luokka: MeMZ]]
 
[[Luokka: MeMZ]]
 
[[Luokka: Ukraina]]
 
[[Luokka: Ukraina]]

Muutoksesi astuvat voimaan välittömästi. Kaikki AutoWikiin tehtävät tuotokset katsotaan julkaistuksi GNU Free Documentation License 1.2 -lisenssin mukaisesti (AutoWiki:Tekijänoikeudet). Jos et halua, että kirjoitustasi muokataan armottomasti ja uudelleenkäytetään vapaasti, älä tallenna kirjoitustasi. Tallentamalla muutoksesi lupaat, että kirjoitit tekstisi itse, tai kopioit sen jostain vapaasta lähteestä. ÄLÄ KÄYTÄ TEKIJÄNOIKEUDEN ALAISTA MATERIAALIA ILMAN LUPAA!

To protect the wiki against automated edit spam, we kindly ask you to solve the following CAPTCHA:

Peruuta Muokkausohjeet (avautuu uuteen ikkunaan)
Noudettu kohteesta "https://autowiki.fi/index.php/MeMZ"