Lincoln Blackwood

Kohteesta AutoWiki
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Lincoln Blackwood
Lincoln Blackwood
Valmistaja ja valmistusmaa Lincoln,
Flag of the United States.svg.png Yhdysvallat
Valmistusaika 2002
Luokka Täysikokoinen pickup
Kori 4-ovinen pickup
Suunnittelija
Pohjalevy
Moottori V8
Iskutilavuus n. 5400 cm3
Teho 300 hv
Voimanvälitys takaveto, neliveto
Kiihtyvyys
Huippunopeus
Kulutus
CO2-päästöt g/km
Hintaluokka
Edeltäjä
Seuraaja Lincoln Mark LT (2006)
Saman luokan autoja Cadillac Escalade EXT


Lincoln Blackwood on luksusluokan pick-up, jota myytiin vain vuonna 2002. Auto on käytännössä luksusversio Ford F-150 Crew Cab -mallista, auto esiteltiin vuoden 1999 Pohjois-Amerikan kansainvälisessä autonäyttelyssä, kun Lincoln Navigatorin saaman suuren suosion seurauksena päätettiin tehdä myös maailman ensimmäinen luksus pick-up. Blackwoodit valmistettiin Kansas City Assemblyssä, Missourin Claycomossa. Auton suunnittelijana toimi Patrick Schiavone.

Blackwood on nimensä mukaisesti saatavana ainoastaan mustalla sisustalla ja maalilla, lavasta oli tehty takakontti plyysisisustuksella. "Lava" on valmistettu muovi komposiitista mutta on rajattu ruostumattomalla teräksellä. Auton luksusvarusteet rajoittavat auton avolavakäyttöä jonka ansiosta kilpailijamalli, Cadillac Escalade EXT myi Blackwoodia paremmin. Autoa valmistettiin 15 kuukautisen valmistusaikansa aikana vain 3 356 kappaletta.

Varustelu[muokkaa]

Blackwoodista valmistettiin myös erikoismalli Neiman Marcus Edition, jota valmistettiin 50 kappaletta. Tässä mallissa on nahkapäällysteinen takakonsoli jossa on 7" Panasonicin laajakuvanäyttö ja DVD/Video-CD/CD -soitin langattomilla kuulokkeilla sekä jääkaappi.

Moottorit[muokkaa]

Vaihteisto on nelivaihteinen automaattivaihteisto ylivaihteella varustettuna.

  • 5.4 (InTech) - 300 hv